Özgür Özel'den flaş Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması. 'Bunu ilk kez söylüyorum' diyerek anlattı Özgür Özel'den flaş Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması. 'Bunu ilk kez söylüyorum' diyerek anlattı

AK Parti'nin önde gelen isimlerinden Metin Külünk, gazeteci Fatih Altaylı'ya çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Külünk şunları söyledi:

“Bas bas bağırdım sahte anketler götürmeyin sayın cumhurbaşkanımızın önüne. Kendi istedikleri adayları adaylaştırabilmek için Ankara’daki hangi anket şirketleriyse cumhurbaşkanımızın önüne sahte anketler götürdüler. Ben bazı illeri biliyorum söylemeyeyim.

Cumhurbaşkanımıza 2019’da ifade ettim sokakla inatlaşılmaz. Sebebi şu, ben yaptım oldu. Merkezden aday göstereceğim. Ya da her şekilde her iktidar kendi statükosunu üretir. Bu Cumhuriyet Halk Partisi’nin gaziden sonraki iktidarında da oldu. Merhum Süleyman Bey’in iktidar döneminde de oldu. Parti bu kadar güçlü bir hareket olarak oluşan statükonun Sayın Cumhurbaşkanımızı sınırlandırması çok uzun sürdü. Bunun sebebi de Sayın Erdoğan’ın liderlik gücü ve çok güçlü taşıyıcı gücü buna engel oldu. 

15 Temmuz’dan sonra bizim arkadaşlarımızda çok büyük bir anlatış ortaya çıktı ‘Bu millet bize mecbur’ hayır ne devlet iktidarlara mecburdur, ne de millet iktidarlara mecburdur.”

Editör: Gürel Yurttaş