Fenerbahçe'de, tarihi Süper Kupa protestosunun yankıları sürüyor. Sahadan çekilme kararının arkasında duran fenerbahçeli  yönetim U19 takımını ödüllendirme kararı aldı.

Fenerbahçe'de Süper Kupa protestosunun ardından sahadan çekilme kararı alan U19 takımı yönetim tarafından ödüllendirilecek. Yönetim sahadan çekilen genç oyunculara Süper Kupa'yı kazanmışlar gibi ödül verecek.

Sahadan çekilme kararının arkasında duran sarı-lacivertli yönetim U19 takımını ödüllendirme kararı aldı.Yönetim Şanlıurfa'ya gidip sahadan çekilen takımlarına kupa primi verecek. Genç oyunculara, Süper Kupa'yı kazanmışlar gibi sezon öncesi belirlenen ödül yönetmeliği çerçevesinde prim yatırılacak.

Sözcü'de yer alan habere göre Başkan Ali Koç da hem maç öncesi hem de sonrası U19 takımına teşekkür etti. Ali Koç karşılaşma öncesi şu ifadeleri kullandı;  "Camiamızın yaşadığı haksızlıklara, adaletsizliklere, çifte standarda ve emeğimizin çalınmasına isyan ettiğimiz noktadayız. Zorunluluktan yapmaya karar verdiğimiz bu eylem umarım Türk futbolunda yapılması gereken temizliği başlatır"

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte detaylar Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte detaylar

Koç maçın ardından  şu şekilde seslendi; "Üzülecek bir şey yok, tüm camia sizlerle gurur duyuyor. Fenerbahçe'nin haklı isyanında ve tepkisinde tarih sizleri yazacak. Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek" 

Editör: Nehir Durdağı