• DOLAR 32,50 %0.08
  • EURO 34,78 %-0.12
  • ALTIN 2.496,45 %0.48
  • BİST100 9.693 %1.77
  • BITCOIN 64.360 %3.35
  • ETHERIUM 3.054 %1.39
12°

Ak Parti Haberleri

Ak Parti haberleri ve güncel Ak Parti gelişmeleri, Ak Parti ile ilgili tüm video, Ak Parti fotoğrafları ve Ak Parti haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


EKONOMİ

AKP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi "Katliamını kınıyoruz ama İsrail serbest ticaret anlaşmamızın olduğu bir ülke" dedi.

POLİTİKA

31 Mart seçimlerinde DEM Parti'den AK Parti'ye geçen Ağrı Patnos'ta Belediye Başkanı zabıta ekiplerine çok konuşulacak bir talimatta bulundu.

YAŞAM

Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da PaylaşAK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol'un aracının yanlış yere park edilmesini canlı yayınla protesto eden...

POLİTİKA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu.

POLİTİKA

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafı sosyal medya ve AK Parti içerisinde büyük tepkiye yol açtı.

POLİTİKA

AK Parti yerel seçimlerdeki sonuçların ardından harekete geçiyor.

GÜNDEM

İBB adayları arasında da adı çokça geçen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'nun İBB Grup Başkanvekilliği görevi sona erdi.

3. SAYFA

Kırıkkale'de AK Parti Balışeyh İlçe Başkanı Adem Irmak seçimlerde çıkan kavgada muhtar adayı Ş.İ. tarafından tüfekle vuruldu.

GÜNDEM

AK Parti’li Şebnem Bursalı, Monaco’da ıstakoz yediği anları sosyal medya hesabından paylaşmasına tepki gösterilmesi üzerine açıklama yaptı.

YAŞAM

AK Parti İzmir Millekvekili Şebnem Bursalı'nın istakoz ziyafeti paylaşımına sert tepki gösteren MKYK Üyesi Mucahit Birinci sert tepki gösterdi.

3. SAYFA

Konya'nın Karapınar ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin'in yanında çalışmakta olan Mehmet Aldanmaz zorla bir otomobile bindirilerek kaçırıldı.