• DOLAR 32,50 %-0.12
  • EURO 34,97 %0.38
  • ALTIN 2.429,96 %0.28
  • BİST100 9.801 %0.81
  • BITCOIN 64.004 %-3.75
  • ETHERIUM 3.100 %-5.14
20°

Dolar Haberleri

dolar haberleri ve güncel dolar gelişmeleri, dolar ile ilgili tüm video, dolar fotoğrafları ve dolar haberleri Ortadogugazetesi.com sitemizde


EKONOMİ

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Fed ve Savaş beklentileri değiştirdi' başlıklı yazısında elinde dolar, altın ve euro bulunan yatırımcılara uyarılarda...

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, yatırımcıları 'uzak durun' diyerek açık açık uyardı. Geçer, dolar/TL kuru hakkında akıllardaki soru işaretlerini giderdi.

EKONOMİ

ABD'de açıklanan Üretici Fiyat Endeksi (ÜFE) martta aylık bazda yüzde 0,2 ve yıllık bazda yüzde 2,1 artışla beklentilerin altında gerçekleşti.

EKONOMİ

Ramazan Bayramının ilk gününde piyasalar hareketliliğini koruyor.

EKONOMİ

Altın ve Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş bayram öncesi tarih vererek "Parasını ona yatıran sırtına yaslanıp tatile çıksın" diye konuştu.

EKONOMİ

Brent petrolün varil fiyatı, bugün kapanışa göre yüzde 0,49 artışla işlem görüyor.

EKONOMİ

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından dolar ve altını bulunanları nelerin beklediğini açıkladı.

EKONOMİ

Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ceyhun Elgin, 31 Mart'tan sonra dolar/TL kurunun gidişatına ilişkin dikkat çeken tahminlerde...

EKONOMİ

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları

EKONOMİ

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, açıklamalarda bulundu.

EKONOMİ

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Fed'in faiz kararını vereceği tarihe işaret ederek, "Birilerinin canı yanacak" dedi.

EKONOMİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yapılan Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre seçim sonrası ve yıl sonuna kadar dolarda artış yaşanacak.