1987 yılında Suphiye Orancı ile Antalya'da evlilik dışı ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızlarının olduğu ortaya çıktı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Devlet Bahçeli kararı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Devlet Bahçeli kararı

Akpınar'ın kendilerine sahip çıkmadığını söyleyen Nebioğlu, en son 2010 yılında görüştüğü annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Sabah'taki habere göre dayısının itirafı ile gerçek babasını öğrendiğini söyleyen Nebioğlu "Çocukluğum boyunca Metin Akpınar'ın filmleriyle büyüdüm. Kızı olduğumu söylediğimde benzerliğim onu da şaşırttı. Ancak başkalarına babalık yapan adam bize babalık yapmadı" ifadelerini kullandı.

1987 yılında Suphiye Orancı ile Antalya'da tek gecelik bir ilişki yaşayan Metin Akpınar'ın dünyaya gelen ikiz kızlarından olan Duygu Nebioğlu, açtığı dava ile usta oyuncunun babası olduğunu kanıtladı. Nebioğlu annesini bulmak için Müge Anlı'ya çağrı yaptı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Nebioğlu, Metin Akpınar fimleriyle büyüdüğünü dayısının itirafıyla Metin Akpınar'ın babası olduğunu öğrendiğini anlattı ve şunları söyledi:

"Ben anneme ilk 2007 yılında ulaştım telefonla görüştüm. Anneme o zaman sormuştum ancak babamın kim olduğunu bana söylememişti. Bana kızdı 'Sen ne saçmalıyorsun' deyip telefonu kapattı. 3 hafta sonra döndü adını hatırlamıyorum diyerek konuşmak istemediğini söyledi. Ben de ona yüklenmek istemedim.

Antalya'da Metin Akpınar ile bir araya gelip ona kızı olduğumu söyledim. Kendisine olan benzerliğim onun da çok dikkatini çekti. İhtiyacım olduğu dönemlerde bana maddi yardımlarda bulundu. Ancak Metin Akpınar'a yakışır şekilde bana yardımcı olmadı, hayatımı düzene koymadı" 

Müge Anlı ise Almanya'da yaşayan Suphiye Orancı'ya seslendi. Anlı, "Bu çocukların yanında olmak durumundasınız. Kızlarınıza babalarının kim olduğunu söylemek zorundasınız. Kızlarınız sizi bir anne olarak istiyor. Bu çocuklar daha kaç kişiye babalık davası açacak? Neden ortaya çıkıp söylemiyorsunuz? Mektupta evliler demişsiniz. Sizin Uğur Dündar'a babalık davası açan kızınızın yaşına baktığınızda Dündar o sırada bekar. Kızınıza da günah değil mi gitmiş o isme babalık davası açmış. Zaten yıllarca neler yaşamışlar" dedi.

Uğur Dündar'ın kızı olduğunu iddia eden Dilara G.'nin de fotoğrafı ortaya çıktı.

Editör: Gürel Yurttaş