31 Mart seçimlerine 3 gün kala Ordu karıştı.

İYİ Parti'den Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan Enver Yılmaz, düzenlenen mitingde kendisine gönderilen tehdit ve santaj mesajlarını okudu. Mesajları gönderenin Kanal 52'nin sahibi olan İsa Akçay olduğunu belirten Yılmaz, şunları söyledi:

"Üç teklif sunuyorum Enver Yılmaz sana… Sadece haber için 10 milyon. Enver Başkan, her şey dahil 20 milyon 100 bin lira, bütün ilçelerle birlikte 25 milyon lira vereceksin bana. Fakat bugün dönüş yapmasanız Hilmi Güler'in yarından itibaren askeriyim.

Kim bunu diyen? 24 saat bizim aleyhimize yayın yapan Kanal 52 televizyonunun sahibi İsa Akçay.

24 saat bizimle ilgili yayın yapan kanalla ilgili suç duyurusunda bulundum. Savcıları göreve çağırıyorum. Şantaja karşı, bu iftiraya karşı devletin bütün birimlerini göreve çağırıyorum.

Siyaset kurumunu göreve çağırıyorum. Hilmi Güler'i de göreve çağırıyorum. Gün gelir harman olur, o silahlar aleyhinize döner.

Ben buna hiç tenezzül etmedim. Ben bu sırtlan çetesiyle geçmişte de mücadele ettim. Benim bu sırtlanlara verecek ne şahsi param var, ne de belediyenin imkanlarını bunlara peşkeş çekmedim.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan'ın iddiasına çok kızdı: "Hesabını vereceksiniz" Cumhurbaşkanı Erdoğan Fatih Erbakan'ın iddiasına çok kızdı: "Hesabını vereceksiniz"

Saldıracaklar, saldıracaklar ama biz de sonuna kadar onlara karşı mücadele edeceğiz. Bu hak ve batılın savaşında."
 

Editör: Gürel Yurttaş