DÜN sahada Fenerbahçe yoktu, amatör bir takım vardı. Ne taktik diziliş, ne oyun mantığı, ara ki Fenerbahçe’yi bulasın!

Galatasaray derbisinde 10 kişiyle beraberliği sağlamış, müthiş savunma direnci göstermişti Fenerbahçe. Ancak bir çiçekle, bahar gelmiyor. Alanya karşısında sezonun en kötü oyununu oynayarak taraftarların yüreğini sızlattı.

Alanyaspor, neredeyse tek kale maç oynadı. Harun Tekin devleşmese bu maçın 5-0 gibi bir skorla bitmesi işten bile değildi. Cisse laubali vuruşlar denemese şu anda Ersun Yanal’ın ayrılığını bile konuşuyor olabilirdik.

Şu bir gerçek ki Yanal yaraya çare olamadı. Verdiği sözler ile ortaya çıkan takım arasında dağlar kadar fark var. Devre arasında yapılan transferler de hiçbir işe yaramadı.

Fenerbahçe, yeni sezonda bu takımı 2-3 kişi hariç, toptan değiştirmek durumunda. Fenerbahçe’nin futbolu hiç umut vermiyor. Haftaya 5’te 5 yapan Trabzonspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmada alınacak olası bir yenilgi ile yeniden korkulu rüya görmeye başlayabilir.

En çok Fenerbahçe taraftarına yazık oluyor. SMS atıyorlar, takımlarına maddi katkı sağlamaya çalışıyorlar. Ama sonuç yok. Şu sahadaki oyuncuların birçoğunda, taraftarın yüreğinin onda biri yok