Ardahan ve Ağrı'nın 5 ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle, deprem bölgesinde de anmalar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Ardahan Valiliği  tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde etkili olan kar yağışı ve tipinin ulaşımı aksattığı belirtildi.Tüm okulların bugün tatil edildiği belirtilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.Vali Hayrettin Çiçek  sosyal medya platformu "X" hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili öğrenciler, bir günlük arayı kitap okuyarak geçirelim, sizleri çok seviyoruz" ifadesini kullandı.

Taşlıçay, Patnos, Tutak, Hamur ve Diyadin kaymakamlıklarınca yapılan yazılı açıklamaya göre, bölgede yoğun kar yağışı etkili oluyor.Taşlıçay, Patnos, Tutak ve Hamur ilçelerinde köy okullarındaki eğitim ile taşımalı eğitime yarın ara verildi. Diyadin ilçesinde de Akyolaç, Hacıhalit, Mutlu, Sürmelikoç, Taşkesen ile Yukarıdalören köylerindeki okullar tatil edildi.

16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini vurdu: Ruşe Sina Taphasan öldü 16 yaşındaki kız, başkomiser babasının beylik tabancası ile ağabeyini vurdu: Ruşe Sina Taphasan öldü

Diyadin ve Tutak ilçelerinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personel de 6 Şubat'ta izinli sayılacak. 6 Şubat depreminden etkilenen illerde de depremin yıl dönümü nedeniyle okullarda eğitime 1 gün ara verildi. 
 

Editör: Nehir Durdağı