Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın 35 yaşında ikiz kızları olduğu ortaya çıkmıştı. Akpınar'ın kızlarının birinden 2 de torunu olduğu belirlendi.

Duygu Nebioğlu’nun Yeşilçam’ın usta isimlerinden Metin Akpınar’a açtığı babalık davası geçen günlerde karara bağlandı ve 35 yaşındaki genç kadının ünlü oyuncunun kızı olduğu kesinleşti. 62 yıldır Göksel Akpınar’la evli olan ve hiç çocuğu olmadığı sanılan Metin Akpınar’la ilgili yeni bir gerçek daha ortaya çıktı: Duygu Nebioğlu’nun Sevgi Nebioğlu Katırcı adında bir ikiz kardeşi vardı.

Ahu Tuğba'dan kötü haber. Ahu Tuğba kimdir? Ahu Tuğba'dan kötü haber. Ahu Tuğba kimdir?

Anaokulu öğretmeni olan Sevgi Nebioğlu Katırcı, iki çocuk annesi. Yani 81 yaşındaki Metin Akpınar sadece iki kız babası değil, aynı zamanda iki erkek çocuğunun da dedesi. Sevgi Nebioğlu Katırcı’nın da Metin Akpınar’a dava açtığı, ancak henüz sonuçlanmadığı öğrenildi.

Hürriyet'teki habere göre; Metin Akpınar hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı. Sanatçının ikiz çocukları olduğunu öğrendikten sonra tüm mal varlığını sattığı, bazılarını da yakınlarının üzerine geçirdiği öne sürüldü.
 

Editör: Grlyrtts