05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA 5 erkek engelli kadını tekme ve sopalarla darp edip silah çekti

5 erkek engelli kadını tekme ve sopalarla darp edip silah çekti

Erzurum'da yüzde 80 bedensel engelli Esin Sarıaslan, gürültü yaptıkları için şikayet ettiği üst komşularının saldırısına uğradı. 5 erkek, engelli kadını tekme ve sopalarla darp etti. Sarıaslan yaşadığı dehşeti, "Tekerlekli sandalyem kırıldı. İçlerinden biri silah çekti ve beni ölümle tehdit etti" sözleriyle anlattı. Gözaltına alınan saldırganlar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Erzurum’da Dehşet: 5 Erkek Engelli Kadını Darp Edip Silahla Tehdit Etti

Erzurum’da yüzde 80 bedensel engelli Esin Sarıaslan, gürültü nedeniyle şikayet ettiği komşularının saldırısına uğradı. 5 erkek tarafından tekme ve sopalarla darp edilen Sarıaslan, içlerinden birinin silah çekip kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. Gözaltına alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

Erzurum’un Palandöken ilçesi Yıldızkent semtinde 14 Temmuz akşamı yaşanan olayda, Erzurum Şehir Hastanesi’nde çalışan 48 yaşındaki Esin Sarıaslan, tekerlekli sandalyesindeyken üst komşuları tarafından saldırıya uğradı. Olayın nedeni ise bir gün önce yapılan gürültü şikayeti oldu.

“Polise Şikayet Ettim, Ertesi Gün Saldırdılar”

Sarıaslan, üst kat komşularının kalabalık bir aile olduğunu ve sıklıkla yüksek sesle rahatsızlık verdiklerini ifade ederek, "Annem çok rahatsız oluyordu, en sonunda 13 Temmuz gecesi polisi arayıp şikayet ettim. Polis gelip uyarıda bulundu. Ancak ertesi gün, eve dönerken parkın önünde bir grup erkek üzerime saldırdı" dedi.

“Sopayla Vurdular, Silah Gösterdiler”

Saldırı sırasında ciddi şekilde darp edildiğini ve kardeşinin de başından yaralandığını aktaran Sarıaslan, “Hiçbir şey demeden üzerime çullandılar. Tekerlekli sandalyem kırıldı, özel donanımlı aracım büyük hasar aldı. Biri silah çekip beni ölümle tehdit etti. Bütün bu olanlar sadece polise gürültü şikayeti yaptığım için başıma geldi” diye konuştu.

“Saldırganlar Serbest, Ben Korkuyla Yaşıyorum”

Olay sonrası hastaneden darp raporu alan Sarıaslan, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan saldırganların ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldığını belirtti. "Evden çıkmaya korkuyorum. Psikolojim altüst oldu. Saldırganlar ellerini kollarını sallayarak dolaşıyor" diyen Sarıaslan, saldırganlar hakkında uzaklaştırma kararı talep ettiğini söyledi.

CİMER ve Valiliğe Şikayet Edildi

Esin Sarıaslan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ve Erzurum Valiliği’ne resmi şikayette bulunduğunu ve adli sürecin hızlandırılmasını beklediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *