Adana'nın Çukurova ilçesi Toros Mahallesi'nde 20 yaşındaki Hakan Aktaş, park ettiği aracından indikten sonra arkadaşlarıyla yürürken bir saldırgan tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Kafasına ve vücuduna isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Aktaş, kanlar içerisinde yere yığılırken, saldırgan olay yerinden kaçtı. 

Polisle birlikte olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Aktaş, Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Saldırganın 4 ayrı suçtan sabıkası olan 38 yaşındaki Volkan Çiçekli olduğunu belirleyen polis arama çalışmalarına başladı. Çiçekli, Sarıçam ilçesinde park halindeki otomobilinin içinde 2 adet ruhsatsız tabancayla yakalandı. 

Çiçekli ifadesinde ise şoke etti. Çiçekli, ifadesinde, F.U. isminde husumetlisi olduğunu ve bu kişiye uyuşturucu sattığı için savaş açtığını, Hakan Aktaş'ı husumetlisi sanıp, karanlıkta yanlışlıkla tabancayla vurduğunu ileri sürdü.

Çiçekli'nin, "Husumetli olduğum F.U.'nun aracını gördüm. İçinde olduğum otomobilden inip, yürüyerek peşine düştüm. Sokak arasında onu vurduğumu sanıp, olayla alakası olmayan Hakan Aktaş'ı vurduğumu sonradan öğrendim. Karanlıkta olduğum için karıştırdım" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Volkan Çiçekli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Hakan Aktaş’ın ise hayati tehlikesinin sürdüğü belirtildi.

Editör: Haber Merkezi