İstanbul Beyoğlu'nda Cenk Y. ile Zafer Ö. isimli şahıslar 34 GZ 8828 plakalı otomobille seyir halindeyken 34 DYA 513 plakalı aracın sürücüsü “Arap Veysi” lakaplı Veysel E. ile aralarında yol verme meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Yolun kenarında bekleyen Hasan Basri A. ile Emir Doğancan G. isimli şahıslar Veysel E.’nin yanına gelerek tartışmaya katıldı.

Yol ortasında yaşanan tartışma sırasında Veysel E., Cenk Y. ile Zafer Ö. isimli şahıslara, “parkta bekleyin bizi geliyoruz” diyerek aracına binip bölgeden ayrıldı. 

Kendini “Arap Veysi” olarak tanıtan Veysel E., parka yanında Fatih Sarıtaş, Enes D., Hasan Basri A., Emir Doğancan G. ve Mehmet A. isimli şahıslarla birlikte geldi. Yolda tartıştığı şahıslara, “Siz beni nasıl tanımazsınız, beni tanıyacaksınız” diyen “Arap Veysi” lakaplı Veysel E., Cenk Y. ve Zafer Ö.’ye saldırdı.

Yaşanan arbede sırasında Veysel E., elindeki tabanca ile yanlışlıkla yanında bulunan Fatih Sarıtaş’ı kafasından, Enes D.’yi ise kalçasından vurdu. Silahın patlaması üzerine kavgaya karışanlar sağa sola kaçışırken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ağır yaralılar Fatih Sarıtaş ve Enes D. hastaneye kaldırıldı.

Fatih Sarıtaş hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybederken, Enes D.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, kavgaya karışan şahısları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde Emir Doğancan G. ve Hasan Basri A. isimli şahıslar Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesi bahçesinde yakalandı.

Cenk Y. ve Zafer Ö. de Hasköy Parkında yakalandı. Devam eden çalışmalarda Mehmet A. olayda kullanılan silahla birlikte yakalanırken, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği polislerinin kendini “Arap Veysi” olarak tanıtan Veysel E.’yi yakalama çalışmalarını ise sürdürdüğü öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi