Denizli’nin Pamukkale ilçesinde yaşanan acı olay, bir ailenin hayatını altüst etti. Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında pencereden düşen 3 yaşındaki Tuğra B., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ayrıntıları ise ihmallerin ve aile içi dikkatsizliğin ne kadar ağır sonuçlar doğurabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.
6’ncı kattan düştü
Olay, dün saat 15.00 sıralarında Pamukkale ilçesine bağlı Aktepe Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. İddiaya göre 3 yaşındaki Tuğra B., 8 katlı binanın 6’ncı katındaki dairenin açık penceresine çıktı. Bir anda dengesini kaybeden küçük çocuk, yaklaşık 15 metre yükseklikten zemine düştü.
Sağlık ekipleri hızla sevk edildi
Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Tuğra B., ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan küçük çocuğun yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdiği öğrenildi.
Anne evde değildi, baba uyuyordu
Olay sırasında annenin evde olmadığı, babanın ise işten geldiği için uyuduğu belirtildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, benzer olayların önüne geçilmesi için ailelerin çocuk güvenliği konusunda daha dikkatli olması gerektiği vurgulanıyor.
