Antalya'nın Serik ilçebi Belek Mahallesi'nde gece yarısından sonra bir benzin istasyonunda iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

Tarafların birbirlerine tüfek ve tabancalarla ateş etmesi sonucu Alparslan Türkeş Canbolat, Fikri A., Hüseyin S. ve Şeref Can G. yaralandı.

Olay yerine kısa sürede çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Yaralılardan Fikri A., Hüseyin S. ve Şeref Can G. sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Serik Devlet Hastanesi’ne götürülürken, Alparslan Türkeş Canbolat çatışma sonrası arkadaşları tarafından özel bir araçla Serik’teki özel hastaneye kaldırıldı.

Alparslan Türkeş Canbolat hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. 

Durumunun ağır olduğu öğrenilen Fikri A., Antalya’ya sevk edildi. Hüseyin S. ve Şeref Can G.’nin ise sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Polis kavgaya karıştığı belirlenen O.A., V.E., E.Ç., E.D. ve O.Ö.’yü gözaltına alırken, hastanede tedavileri devam eden Fikri A., Hüseyin S. ve Şeref Can G.’nün de tedavilerinin ardından gözaltına alınacağı belirtildi. Olaya karışan ve firari olduğu belirlenen A.Ö.’nün yakalanması için de çalışma başlatıldı.

Olayın 5 yıldızlı bir otelin su sporları yeri konusundaki anlaşmazlık nedeniyle çıktığı belirtildi.
 

Editör: Haber Merkezi