İstanbul Bakırköy'deki bir evde ikisi de 20 yaşında olan Alper Balcı ile Suna Tanrıkulu, sol göğsünden vurulmuş olarak bulundu.

İddiaya göre eski sevgili oan ikili, konuşup barışmak için Alper Balcı'nın evinde buluştu.

Bir süre sonra Alper Balcı, bir arkadaşını arayıp "Suna kendini vurdu. Yanıma gel" diyerek yardım istedi. Arkadaşı ise hemen polis ekiplerine haber verdi.

Eve polis ekipleriyle birlikte sağlık ekibi de geldi. Yapılan incelemede ikisinin de sol göğüslerinden vurulduğu ortaya çıktı. Sağlık ekipleri Alper Balcı'nın öldüğünü saptarken, Suna Tanrıkulu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatırken, Tanrıkulu'nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Olayın yaşandığı binanın bulunduğu sokakta berber dükkanı işleten Arif Güner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki kişinin tartıştıklarını ileri sürdü.

Güner, "Arkadaşları kapıya geliyor. İki el silah sesi geliyor ama apartmandaki kimse duymuyor. Kızı çıkartırken gördük. Kanlar içinde olduğunu biliyoruz. Çocuk zaten sonra kendisine sıkmış, orada ölmüş. Kızın durumu bilinmiyor. Ne olduğu tam, açık bilinmiyor. Herkes ayrı bir şey söylüyor. Olay evin içinde yaşandı. Biz çocuğu pek görmüyorduk. Daha önce sorun yaşanmadı. Zaten çok fazla tanımıyoruz." diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi