Denizli'nin Bekilli ilçesinde Gürcan İ.’nin oğlu Can İ., 1 yıl önce Uşak’ın Karahallı ilçesinde yaşayan Fatma Koran’ı kaçırdı, 2 ay önce de evlendi. Ancak Koran ailesi ile Gürcan İ. arasında zaman zaman sert tartışmalar yaşandı.

Dün ise  Abdülbari Koran, oğlu Murat Koran, kardeşi Ferman Koran ve bir akrabası ile birlikte konuşmak için Denizli’nin Bekilli ilçesi Sanayi Sitesindeki dünürü Gürcan İ.’nin iş yerine geldi. Yine tartışma çıktı, bu sırada Abdulbari Koran’ın damadı Can İ.’ye tokat attığı belirtildi.

Gürcan İ.'nin de tabancasını çekerek kurşun yağdırdığı ve Abdulbari Koran, Murat Koran ve Ferman Koran’ı vurduğu ifade edildi.

Bölgede devriye gezen polis ekibi, silah sesleri üzerine iş yerine gelerek havaya ateş edip, olaya müdahale etti.

İhbar üzerine olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Bekilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Göğsünden vurularak ağır yaralanan Abdulbari Koran, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Murat Koran ve Ferman Koran’ın ise hastanede tedavisi sürüyor.

Polis, Gürcan İ. ile oğlu Can İ.’yi ve hayatını kaybeden Koran’ın akrabasını gözaltına aldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Haber Merkezi