Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay beldesindeki bir otele Mersin’den gelerek yerleşen ve ilçede çalıştığı belirtilen 33 yaşındaki Ümit Çiçek, gürültü yapıldığı gerekçesiyle otelin işletmecisi Barış Kıvrak'la tartıştı. 

Tartışma, bıçaklı, silahlı kavgaya dönüştü. 

Otel sahibi Barış Kıvrak, bıçakla müşterisi Ümit Çiçek’i üç yerinden yaraladı. Çiçek ise, belindeki tabancayı çıkarıp, Barış Kıvrak’a ateş etmeye başladı. Kıvrak, kaçmak isterken sırtından vuruldu.

Olay yerine gelen polisin olay yerinde yaptığı incelemede, bir tabanca, tabancaya ait şarjör, 2 bıçak ve 3 boş kovan bulundu. 

Olay yerinden kaçan Ümit Çiçek, göğüs, karın ve kolundan bıçakla yaralanmış bir şekilde yakalandı.

Çiçek, polis ekiplerince tedavisi için Edremit Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 

Barış Kıvrak ise ihbar üzerine bölgeye gelen ambulansla önce Edremit Devlet Hastanesi’ne sonra da Balıkesir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Kıvrak, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Edremit Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından emniyetteki işlemleri tamamlanan Ümit Çiçek, bugün adliyeye sevk edildi. Adliye girişinde basın mensuplarına, “Aileme küfretti, pişmanım” diyen Çiçek, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Burhaniye Cezaevine gönderildi. 

Editör: Haber Merkezi