05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Eyüpsultan’da aile vahşeti: İşte katliamın perde arkası!

Eyüpsultan’da aile vahşeti: İşte katliamın perde arkası!

Eyüpsultan’da 17 yaşındaki B.Y., babasından altın istedi, olumsuz yanıt alınca ailesini öldürdü. Olayın perde arkası ortaya çıktı

İstanbul Eyüpsultan’da meydana gelen korkunç aile katliamında, 17 yaşındaki B.Y., aynı evde yaşadığı annesi, babası, kız kardeşi ve babaannesini silahla vurarak öldürdü. Olayın ardından firar eden B.Y., Bursa’da polis ekiplerince yakalandı ve suçunu itiraf etti. Katliamın sebebi olarak sosyal medyada tanıştığı, kendisinden 20 yaş büyük bir kadına olan aşkını gösterdi.

Olayın Seyri: Altın İçin Aile Katliamı

Olay, Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi Derin Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. 43 yaşındaki Mehmet Yenigün, eşi 42 yaşındaki Aysun Yenigün, kızları 13 yaşındaki Zilan Yenigün ve babaanneleri 71 yaşındaki Fatma İnce, evlerinde ölü bulundu.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cinayeti işleyen kişinin evin oğlu B.Y. olduğu ortaya çıktı. Annesini, babasını, kardeşini ve babaannesini susturucu takılmış bir silahla vurarak öldüren B.Y., olayın ardından kaçtı. Polisin teknik takibi sonucu Bursa’da yakalanan B.Y., teslim olurken suçunu itiraf etti.

Iste Vahsetin Perde Arkasi 20 Yasindaki Genc 18325744 9413 M

Ailesi Onay Vermedi, Cinnet Getirdi

B.Y.’nin ilk ifadesi kan dondurdu. Ekol TV’nin haberine göre, B.Y., sosyal medyada tanıştığı ve kendisinden 20 yaş büyük olan bir kadına aşık olduğunu belirtti. Kadınla birlikte yaşamak isteyen B.Y., bu amaçla babasından evde bulunan altınları istedi. Ancak babasının reddetmesi üzerine tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesiyle gözünü kan bürüyen B.Y., ailesini susturucu takılmış bir silahla öldürdü. Silahı nereden temin ettiği ise hala bilinmiyor.

Polis Araştırmalarını Sürdürüyor

17 yaşındaki çocuğun sosyal medyada tanıştığı kadının kimliği araştırılıyor. Polis, B.Y.’nin silahı nereden ve nasıl temin ettiğini belirlemek için geniş çaplı bir soruşturma yürütüyor.B.Y. hakkında "Tasarlayarak Kasten Öldürme" suçundan soruşturma başlatıldı. Yaşı küçük olduğu için, ceza sürecinin nasıl işleyeceği merak konusu.

Iste Vahsetin Perde Arkasi 20 Yasindaki Genc 18325744 9539 M

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *