İstanbul Çağlayan'da gece geç saatlerde sokakta karşılaşan 37 yaşındaki Selim Doğan ile 23 yaşındaki Yusuf Çiçek arasında tartışma çıktı.

Tartışma sırasında belirdeki silahı çeken Doğan, Çiçek'i vurdu ve kaçtı.

Silah sesi üzerine olay yerine gelen ekipler, yaralı Çiçek'i hastaneye kaldırdı, ancak kurtarılamadı.

Olayın ardından inceleme başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kimliğini tespit ettiği saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

Bir süre sonra ekipler Selim Doğan'ı sokakta gördü. Bekçilerin yanına yaklaştığını gören Selim Doğan, silahını bu kez kafasına dayayarak intihar edeceğini söyledi.

Bekçilerden T.K., saldırgan Doğan başına ateş edeceği esnada müdahale etmek istedi.

Silahın ateş almasıyla Doğan başından ağır şekilde yaralanırken, bekçi T.K. da elinden hafif şekilde yaralandı. Selim Doğan, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Doğan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yusuf Çiçek'in emniyette, “gasp”, “hırsızlık”, “uyuşturucu ve uyarı madde kullanmak” ve “çocuğun cinsel istismarı” suçlarından kaydı olduğunu belirlendi. 

Genci öldüren Selim Doğan'ın ise, “ateşli silahlar kanununa muhalefet”, “uyuşturucu ve uyarıcı madde imal ve ticareti”, “hırsızlık”, “dolandırıcılık”, “Görevi yaptırmamak için direnme” ve “kasten yaralama” suçlarından kaydının olduğu tespit edildi.  

Editör: Haber Merkezi