İstanbul'da dehşet verici olaylara bir yenisi daha eklendi.

İddiaya göre iki kişi alacaklarını ödemediği gerekçesiyle 42 yaşındaki Umut Bekdemir'i Avcılar'da kaldığı otelden kaçırdı.

Boş bir alana götürülen Bekdemir, burada darp edildi. Ancak bu sırada kalbinin sıkıştığını söyleyip fenalık geçirdi. Zanlılar da sağlık ekibini arayıp ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bekdemir’i yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye götürmek istedi. Ancak Bekdemir yolda hayatını kaybetti.

Bekdemir'in ölmesine neden olan iki zanlı ise, araçla ambulansı takip ederek hastaneye gitti. Hastane polisinin bilgi vermesi üzerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, hastaneye geldi. Ölen adamın yüzünde kan lekelerinin, vücudunun çeşitli yerlerinden ise sıyrıklarla olduğunu tespit etmeleri üzerine iki şüpheli sorguya alındı.

Zanlılar ifadelerinde, ölen adamın kendilerine olan 60 bin lira borcun bir kısmını ödediğini ancak geri kalan kısmını vermemesi üzerine Avcılar’da kaldığı otelde gittiklerini ve o otelin yakınlarına giderek bir süre Umut Bekdemir’i orada beklediklerini söyledi. Adamı orada gördükleri esnada araca aldıklarını söyleyen şüpheliler, Beyoğlu’ndaki çimenlik alanda konuştukları esnada Umut Bekdemir’in kaçmaya başladığını yaklaşık 200 metre sonra yere düştüğünü kaldırdıktan sonra yumruk attıklarını ve o esnada Bekdemir'in kalbinin sıkıştığını itiraf ettiler.

Bunun üzerine gözaltına alınarak emniyete götürülen Abdullah D. (42) ve Emirhan İ. (30), işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkartılan iki şüpheli, “kasten öldürme” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi