05 Aralık 2025
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube
İstanbul
Açık
12°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA İstanbul'da sahibi olduğu fabrikada vurulan Mehmet Şen öldü

İstanbul'da sahibi olduğu fabrikada vurulan Mehmet Şen öldü

İstanbul'da bir iş insanı fabrikasındaki ofisinde silahla öldürüldü

İSTANBUL (AA) - Arnavutköy'de, fabrikasındaki ofisinde alacak verecek meselesinden çıkan tartışmada bir kişi tarafından silahla vurulan iş insanı öldü.

Alınan bilgiye göre, Kadir A., aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen iş insanı Mehmet Şen (60) ile konuşmak için Boğazköy Mahallesi Erciyes Sokak'taki metal, demir-çelik üretimi yapan fabrikaya gitti.

Fabrikadaki ofiste çıkan tartışmada Kadir A, yanında getirdiği silahla ateş açtığı Mehmet Şen'i yaraladı.

Saldırgan olay yerinden kaçarken, durumun bildirilmesi üzerine fabrikaya polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Mehmet Şen'in cenazesi hastane morguna götürüldü.

Şüpheli, Arnavutköy Asayiş Büro Amirliği ekipleri ve Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin ortak çalışması sonucu Sarıyer'de yakalandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *