Kayseri’nin Bünyan ilçesinde kayıp olarak aranan Alzheimer hastası Kadir Arslan’ın (67) ölü olarak bulunduğu bildirildi. Arslan’ın Karakaya Mahallesi’nde yaşadığı ve evine dönmemesi üzerine yakınlarının jandarmaya ihbarda bulunduğu öğrenildi.
Arama çalışması başlatıldı
İhbarın ardından bölgede jandarma ekipleri koordinasyonunda arama çalışması başlatıldı. Çalışmalara AFAD, İHH, Turkuaz, TTAKE, Gökbörü ve Yesevi ekiplerinin de katıldığı belirtildi.
Dron ve eğitimli köpekler kullanıldı
Arama çalışmalarında dron ile havadan tarama yapıldığı, ayrıca eğitimli köpeklerin de kullanıldığı aktarıldı. Ekiplerin, kayıp şahsı bulmak için mahalle çevresinde geniş çaplı arama yürüttüğü kaydedildi.
Karla kaplı arazide bulundu
Yapılan aramalar sonucunda Kadir Arslan’ın, mahalleye yaklaşık 8 kilometre uzaklıkta bulunan karla kaplı boş arazide ölü olarak bulunduğu belirtildi.
Soruşturma başlatıldı
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi.
