İstanbul’un en merkezi noktalarından Şişli’de yer alan Maçka Parkı, sabah saatlerinde tedirgin edici bir olayla gündeme geldi. Günlük temizlik çalışmalarını yapan görevlilerin fark ettiği hareketsiz bir beden, kısa sürede güvenlik güçlerini alarma geçirdi.
Sabah Saatlerinde Şok Keşif
Saat 08.30 sıralarında parkta çalışan görevliler, çalıların arasında yerde yatan bir kişiyi fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk incelemesi, şahsın olay yerinde hayatını kaybettiğini ortaya koydu. Polis ekipleri ise çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.
Kimliği ve Geçmişi Ortaya Çıktı
Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonucu hayatını kaybeden kişinin 29 yaşındaki Tuncay Yılmaz olduğu tespit edildi. Yılmaz’ın daha önce 17 ayrı suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi. Bu detay, olayın sıradan bir ölüm olmadığını düşündüren önemli bir unsur olarak değerlendiriliyor.
Ölüm Nedeni Araştırılıyor
Yılmaz’ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. Yetkililer, olayın tüm yönleriyle araştırıldığını ve soruşturmanın titizlikle sürdüğünü belirtti.
