Manisa'nın Turgutlu ilçesinde eşiyle yaşadığı tartışma sırasında kadının burnunu ısırarak kopardığı iddia edilen şüpheli tutuklandı.
Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam Yıldırım Mahallesi'nde bulunan 3 katlı bir apartmanın ikinci katında meydana geldi. G.G. (29) ile eşi İ.G. (28) arasında henüz bilinmeyen nedenle çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.
Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı
İddiaya göre kavga sırasında G.G., eşinin burnunu ısırdı. Evden gelen sesleri duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Kapının açılmaması üzerine itfaiye ekipleri bina önüne tedbir amaçlı şişme hava yatağı kurdu. Hareketli merdivenle balkona ulaşan ekipler, kadını güvenli şekilde aşağı indirdi.
Burnunun bir kısmının koptuğu belirlenen İ.G., ilk olarak Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra ileri tedavi için Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne sevk edildi.
Şüpheli Tutuklandı
Olayın ardından gözaltına alınan G.G., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
