Mersin'de Mezitli Atatürk Mahallesi’nde bulunan bir evden sabah erken saatlerde silah sesi duyulunca olay yerine ekipler gönderildi.

Eve giren ekipler, Mersin Emniyet Müdürlüğü'nde görevli komiser Yusuf İşlek'in yatağında kanlar içinde yattığını gördü.

Başından vurulduğu anlaşılan İşlek, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, komiser Yusuf İşlek, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Evde olay yeri incelemesi devam ederken Komiser Yusuf İşlek'in eşi, iddiaya göre olayı soruşturan polislere cinayeti kendisinin işlediğini söyledi.

Cinayet masası ekibi, eşinin kendisini sürekli döverek hakaret ettiği için cinayeti işlediği yönünde ifade veren kadının, çocuğunu korumak için bu yönde ifade verdiğini saptadı.

Daha sonra gözaltına alınan anne ve oğlunun ifadeleri ile yapılan araştırma ve inceleme sonucunda cinayetin ailenin 16 yaşındaki oğlu tarafından işlendiği ortaya çıktı.

Gencin ifadesinde, babasının bir süredir annesini dövdüğünü, bu nedenle aile içinde sürekli tartışma ve kavgalar yaşandığını, bu durumdan da olumsuz etkilendiği için babası uyurken kafasına tabanca ile bir el ateş ettiğini söylediği ileri sürüldü.

Soruşturma sürüyor.

Editör: Haber Merkezi