İstanbul
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Öğrenci servisi dereye uçtu: 9 yaralı, 2’sinin durumu ağır

Öğrenci servisi dereye uçtu: 9 yaralı, 2’sinin durumu ağır

Adana’nın Ceyhan ilçesinde öğrenci servisi dereye düştü. Kazada sürücü ve 8 öğrenci yaralandı. İtfaiye ekiplerince çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırılırken, sürücü ile bir öğrencinin durumunun ağır olduğu bildirildi.

Adana’nın Ceyhan ilçesinde öğrencileri taşıyan okul servisi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarındaki dereye düştü. Kazada sürücü ile birlikte 8 öğrenci yaralandı.

İtfaiye ekipleri müdahale etti

Araçta bulunan 9 yaralı, olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

2 kişinin durumu ağır

Hastaneye kaldırılan yaralılardan servis sürücüsü ile bir öğrencinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.