Aydın'da Emel Bağ, 5 yıl önce sevgilisi 27 yaşındaki Tolga Arslan'ı bıçakla öldürdü.

15 yıl hapis cezası alan Bağ, 3 yıl cezaevinde kaldıktan sonra pandemi nedeniyle tahliye edildi.

26 yaşındaki Emel Bağ, çıktıktan sonra da 2 yıl önce 28 yaşındaki Doğukan Bağ ile evlendi.

Aydın'da yaşayan çift arasında geçen cuma gecesi evde kavga çıktı. Kavgada Emel Bağ, Doğukan Bağ'ı kalbinden 4 kez bıçakladı.  Doğukan Bağ hayatını kaybetti.

Cinayet sonrası yakalanan Emel Bağ, polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 

Emel Bağ'ın ifadesinde 10 yaşında bir kız çocuğu olduğu ilk eşinden 6 yıl önce boşandığı için boşlukta olduğu bir dönemde sosyal medya üzerinden Doğukan Bağ ile tanışıp, evlendiklerini daha sonra ekonomik sorunlar nedeniyle sık sık tartıştıklarını anlattığı öğrenildi.

Eşi tarafından daha önce de darbedildiğini öne süren Emel Bağ ifadesinde çalışmak istemesi üzerine çıkan tartışmada Doğukan Bağ'ın kendisini darp ettiğini iddia etti.

Olay günü ise Doğukan Bağ'ın kayınpederinden dönerken ayağına tekme attığını ve bindikleri minibüste başına vurduğunu ileri süren Emel Bağ, minibüs şoförünün Doğukan Bağ'ı indirdiğini, kendisi yola devam ederken arayıp özür dileyen eşi ile buluşup eve gittiklerini söyledi.

Bağ ifadesinde, "Evde kapıyı kilitledi. Telefonumu KADES yüklü olduğu için yardım istememem için aldı. Belinden çıkardığı bıçağı masanın üzerine bıraktı ve küfür edip beni öldüreceğini söyledi. Ben o sırada bıçağı dışarı atmak isterken elimden bıçağı almaya çalıştı. Kendimi korumak için birkaç hamle yapınca kan geldi" dediği öğrenildi.