İstanbul
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Taksinin camlarını kıran araç sürücüsü tutuklandı

Taksinin camlarını kıran araç sürücüsü tutuklandı

İstanbul'un Fatih ilçesinde trafikte çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bir taksinin camlarını kıran araç sürücüsü tutuklandı.

WHATSAPP
KANALI
Ortadoğu Gazetesi Gündem artık cebinizde! Günün en önemli gelişmeleri anında telefonunuza gelsin. Ücretsiz katılın, hiçbir haberi kaçırmayın. Kanala Katıl

İstanbul'un Fatih ilçesinde trafikte çıkan tartışmanın büyümesi üzerine bir taksinin camlarını kıran araç sürücüsü tutuklandı. Olayla ilgili gözaltına alınan araçtaki yolcu ise adli işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Taksiyi tekmeleyip camlarını kırdılar

Olay, Fatih ilçesi Kennedy Caddesi sahil yolunda meydana geldi. İddiaya göre, araç sürücüsü ile taksi şoförü arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine araçtan inen sürücü ile yanında bulunan kişi taksiyi tekmeledi ve aracın camlarına zarar verdi. Yaşanan anlar çevredeki kişiler tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, görüntüler kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Şüpheliler gözaltına alındı

Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Yapılan incelemelerde araç sürücüsünün İ.T. (25), yanında bulunan kişinin ise H.Ç. (45) olduğu belirlendi. İki şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

360 bin lira ceza uygulandı

Emniyette yapılan işlemlerin ardından şüpheliler hakkında Karayolları Trafik Kanunu'nun "trafikte saldırı amacıyla başka bir aracı ısrarla takip etmek veya araçtan inmek" maddesi kapsamında toplam 360 bin lira idari para cezası uygulandı.

Ayrıca olayda kullanılan araç 60 gün süreyle trafikten men edilirken, sürücü İ.T.'nin ehliyetine de 60 gün süreyle el konuldu.

Araç sürücüsü tutuklandı

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden yolcu H.Ç. serbest bırakıldı.

Araç sürücüsü İ.T. ise "ulaşım araçlarının kaçırılması veya alıkonulması", "tehdit", "hakaret" ve "mala zarar verme" suçlarından çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.