İzmir’in Kiraz ilçesinde yaşanan acı olay, kırsalda iş güvenliği konusunu bir kez daha gündeme taşıdı. Ailesine ait tarlada babasına yardım eden 11 yaşındaki Mehmet Dönmez, traktörün arkasına bağlı rotovatöre kapılarak hayatını kaybetti.
Kaza Suludere Mahallesi’nde Yaşandı
Feci olay, dün saat 19.00 sıralarında Kiraz’a bağlı Suludere Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre babası Ahmet Dönmez ile tarlada bulunan küçük Mehmet, traktörün arkasındaki toprak işleme makinesi rotovatöre yaklaştığı sırada makineye sıkıştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Mehmet Dönmez’in yaşamını yitirdiği belirlendi. Küçük çocuğun cenazesi Kiraz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Acı Anlar Kameraya Yansıdı
Kazanın ardından yaşananlar çevredeki bir güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde, oğlunu kanlar içinde gören baba Ahmet Dönmez’in sinir krizi geçirdiği, bir kadının da panikle olay yerine koştuğu anlar yer aldı.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.
