İstanbul
Parçalı bulutlu
11°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
Ara
Ortadoğu Gazetesi 3. SAYFA Uzman çavuş ormana götürüp kurşuna dizdi: Yeliz Yolcuoğlu öldü

Uzman çavuş ormana götürüp kurşuna dizdi: Yeliz Yolcuoğlu öldü

Zonguldak Çaycuma'da Uzman Çavuş Muhammet D. birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu'nu ormana götürüp tabancayla 10 el ateş ederek öldürdü. 

Nevşehir'de görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Muhammet D. (32), dün izin alarak, birlikte yaşadığı Yeliz Yolcuoğlu (40) ile birlikte memleketi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesindeki evine geldi.

Çiftin arasında tartışma çıktığı ileri sürüldü.

Muhammet D'nin Yolcuoğlu'nun evlerinin 150 metre yukarısındaki ormana götürdüğü, burada tabancasını çekerek defalarca kez ateş ettiği bildirildi.

Bir süre sonra jandarmayı arayan Muhammet D'nin kendini ihbar ettiği, olay yerine sağlık ve jandarma ekiplerinin sevk edildiği öğrenilri.

Ekiplerce yapılan kontrolde Yolcuoğlu’nun olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Muhammet D. ise 2 tabancasıyla birlikte jandarma tarafından gözaltına alındı. 

Yolcuoğlu ve Muhammet D.'nin 2019'dan bu yana beraber oldukları, 3 yaşında da erkek çocuklarının olduğu öğrenildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *