YAŞAM

9 yaşındaki kızını öldüren cani baba Müslüm Aslan hapisten yeni çıkmış!

Gaziantep'te 9 yaşındaki kızı Ceylan'ı döverek öldüren 33 yaşındaki cani baba Müslüm Aslan'ın hakkındaki gerçekler dehşete düşürdü.

Müslüm Aslan'ın bir yıl önce de tartıştığı eşi Rukiye Aslan'ı bıçakladığı, boğazını da kestiği, bu nedenle de cezaevine girdiği ortaya çıktı.

Acılı anne,  ,"Eşim beni daha önce sürekli dövüyordu. Geçen yıl ramazan ayında boğazımı makasla keserek beni darp etti. Ben de çocuklarımı alarak babamın evine geldim. Ölümden zor kurtuldum. Boşanma davası açarak şikâyetçi oldum. Polisler, bunun üzerine Müslüm'ü yakalayarak cezaevine koydular. Çıktıktan sonra bana 'barışalım sorunları halledelim' dedi ama kabul etmedim" dedi.

Kızının döverek öldürdüğünü söyleyen R. Aslan, "Eşim cezaevinden çıktıktan sonra çocukları birkaç günlüğüne görmek için yanına almak istedi. Ben de babaları olduğu için izin verdim. Ama geri göndermesini istediğimde beni hep oyaladı. Çocuklarıma sürekli şiddet uyguluyormuş. Kızımı 'annen buraya geldi mi yalan söyleme' diyerek dövmüş. Kollarından duvara asmış, sonra hortumla döve döve bayıltmış. Ceylan kanlar içinde kalınca da 2 oğlumu taksiyle bizim evin önüne bırakıp kaçmış. Kızım öldü, yıllardır bana ve çocuklarıma hayatı zindan eden bu caninin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum" diye konuştu.

Hortumla yediği dayak nedeniyle ağır yaralanan ve yoğun bakım ünitesinde tedavi edilen Ceylan ise dün gece doktorların müdahalesine karşın kurtarılamamıştı.

Olay anında evde olan ve ablasının yaşadıklarını anlatan Y. İ. Aslan, "Babam ellerimize tahtayla vurdu. Ablamı duvara asarak, hortumla dövdü. 'Anneniz eve geldi mi?' diye sorup ablamı ve beni dövdü. Sonra beni ve kardeşimi alıp, annemin evinin önüne getirdi. Sürekli bize balta gösterip, kolumuzu keseceğini söylüyordu" diye konuştu.