Rusya, AB-D, İngiltere bir olmuş, Ermeni maşası ile Bakü’nün başına ateş yağdırıyor. Dağlık Karabağ işgali destekçisi Rusya, işgal edilen yerler kurtarılınca “ateşkes yapın, şartsız görüşün” diyor. Ankara’ya Sevr’i dayatan Dünya, işte bu sırtlanlar Dünyası. Kaçmasın diye askerini araca zincirleyen Ermenistan’ın,normalde bu savaşı başlatmaya gücü yeter mi?

Türkiye kendine geldiği için Ermeni ordusu Azerbaycan’a saldırtıldı. Bir şekilde, bizi sıkıştırıp eskiye döndürme peşindeler. “Parlamenter sistem” yaygarasının altında yatan da odur.

Kimin eli kimin cebinde belirsiz olsun, İMF’ye borçlu, boynu bükük, ilaç-tohum başta olmak üzere dışarı bağımlı kalınsın istiyor yedi
düvel. Türk Dünyası, Afrika, Müslüman coğrafya kana boyansın, onlar, Paris’te, Londra’da hayatlarını yaşasın projesini kaldırıp atacağız elbette.

Kardeş devlet Azerbaycan’ın uğradığı saldırıda, Türkiye gerekeni yapmıştır.

İran’ın, Ermenilere yardımı, Kasr-ı Şirin’den beri anlaşmaya sadık Türkleri üzmüştür. İran topraklarının bütünlüğünü, Erivan’a destek çıkarak sağlayamaz, bunun farkında değil daha.

Bu arada ülke içi siyasetimiz, ufak tefek işlerle iktidar devirme peşinde. Dünyayı dizayn etmek için üretildiği iddia edilen virüs ve ekonomik dar boğaz ile savaşırken, yedi düvel kontrolden çıktığına inandığı Türkiye’yi “yeniden nasıl kapımıza bağlarız” diye uğraşıyor.

Azerbaycan topraklarını yıllardır işgal altında tutan Ermenistan saldırısının arkasında olanların hesabı, punduna getirip Türkiye’nin
boğazına kasap bıçağını dayamaktır. Hâl böyle iken, PKK soslu Millet İttifakının derdi de “iktidar olmaktır.” Allah, akıl fikir ve feraset versin.

Dünyayı sömürerek rahat yaşamaya alışmış devletlerin, 3. Dünya Savaşı şartlarına ihtiyacı var. Devletin bu ihtimali görerek hareket etmesine karşılık, iç siyaset her şey normalmiş gibi davranarak devlet hayatını tehlikeye atıyor.