İsrail Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinde  saldırılarına devam ediyor.İsrail işgal birlikleri, bir caminin içerisinde fotoğraflar paylaştı. Fotoğraflar tepkiye neden oldu.

Mısır sınırındaki şehirde İsrail katliamından kaçan yaklaşık 1,5 milyon Filistinli barınıyorken,kara saldırısıyla birlikte yüz binlerce Filistinli bir kez daha yer değiştirdi. Gazze Şeridi'nin en güneyindeki Refah'ta saldırılarına devam eden İsrail işgal birlikleri, bir caminin içerisinden skandal fotoğraflar paylaştı. 

Fotoğrafları paylaştıktan  sonra silen, Yael Sendler adlı Amerikan vatandaşı bir İsrail askeri Skandal fotoğraflarda, Refah'taki caminin duvarlarına İslam dinine ve peygamberi Hz. Muhammed'e hakaret içeren yazılar yer alıyordu. 

Israil Gazze Cami-1

En büyük Müslüman sivil toplum kuruluşu olan ABD'li CAIR,Yael Sendler'in paylaştığı fotoğrafları iğrenç ve aşağılık olarak tanımla skandal karelerin Pentagon'un neden hiçbir ABD askerinin İsrail işgal ordusunda görev yapmaması gerektiğine bir örnek olduğunu belirtti.

McDonald's'ta hamburger yiyen 49 kişiye ölümcül bakteri bulaştı, McDonald's'ta hamburger yiyen 49 kişiye ölümcül bakteri bulaştı,

Israil Gazze 2

Biden yönetiminde olayı soruşturma çağrısı yapan CAIR,tüm  Amerika askerlerini Gazze Şeridi'ndeki savaşa katılmasının yasaklanmasını belirtti.
 

Editör: Nehir Durdağı