Beşiktaş, yollarını ayırdığı teknik direktör Abdullah Avcı'nın sözleşmesini hemen feshedemeyince yeni teknik direktörü Sergen Yalçın'ı geç açıklamıştı.

Yıllık 12 milyon liraya imza atan, 3 yıllık da sözleşmesi bulunan Avcı ile indirim yapması için gördüşmek isteyen başkan Ahmet Nur Çebi, "Avukatımla konuşun" yanıtını almıştı.

Avcı ile anlaşamayan, buna rağmen sözleşmesini fesheden yönetim ağır bir yükün altına girdi. Buna göre 6 aydır ödeme yapılmayan Avcı'ya önce birikmiş olan 6 milyon lira hemen ödenecek. Sonra da Avcı'ya 3 yıllık anlaşması bitene kadar her ay 1 milyon lira ödenmeye devam edilecek.

Abdullah Avcı bir başka kulüple anlaştığında ödemeler kesilecek. Ancak anlaştığı kulüpte aylığı 1 milyon liradan az olursa aradaki farkı yine Beşiktaş verecek.
Mukavele şartlarına göre Abdullah Avcı’nın yeni bir kulüpte çalışmaya başladığı tarihte Beşiktaş ödeme yapmayı durduracak. Bu arada Avcı’nın siyah-beyazlı kulüpten 6 maaş alacağı bulunduğu ve bu paranın da kendisine ayrıca ödeneceği ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi