Ejderha stadında Aslan kükremesi... Tribünlere korku salan, ayakları titreten bir kükremeydi. Ne yazık ki sonuç istediğimiz gibi olmadı, kaçan balık büyüktü. 
 
Oysa "Kazanamıyorsak beraberlik de iyidir" diyen Fatih Terim'in tüm planları tutmuştu. Hızlı hücumlarla karşı kaleye gidildi, ama hesap edemediği şey beceriksizlikti. Tecrübesiz Sinan ve Onyekuru ve Rodrigues çuvalladı, tecrübeli Nagatomo da bir kaleci efsanesine; Casillas'a takıldı...
 
Sinan'a forması gümüş tepside sunuluyor, o elinin tersiyle itiyor! Sinan, Akhisar'da penaltı atışında elinden almadığı topu ilkinde Rodrigues'e vermedi. Verdiğinde de Rodrigues takımını bir golden etti. İki acemi çaylak bir çuval inciri berbat etti. 
Yediğimiz gol, bir büyük takıma yakışmayacak derecede amatörceydi. Bu tür maçlarda farkı ufak detaylar belirler. Kornerde Nagatomo ile Marega arasındaki boy farkı gibi, doğru adam paylaşımı yapamamak gibi. 
 
Eren'in ağrıları vardı, bizim golümüz yoktu. Ofansif hamleler Selçuk ve Feghouli'ydi. Yapılmayan forvet transferi nedeniyle yönetimin kulakları dün akşam sıkça çınlatıldı. 
 
Galatasaray, kazanamayacağı, grubun direksiyonuna geçebileceği bir maçı kaybetti. Çok yazık oldu.