Şanlıurfa'da aileleri tarafından evlenmelerine izin verilmeyen kuzenler Helin ve Emir Altundağ intihar kararı aldı. Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edildi.

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde, ailelerinin evlenmelerine izin vermediği öne sürülen Helin Altundağ (21) ile kuzeni Emir Altundağ (22) evde ölü bulundu.

Şanlıurfa Viranşehir'e bağlı Yukarı Dilimli Mahallesinde meydana gelen olayda evden silah seslerini duyanlar içeriye girdiklerinde kuzenler Helin ve Emir Altundağ'ı kanlar içerisinde buldu. İhbarla adrese gelen ekiplerin ilk müdahalesinin ardından Viranşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kuzenler doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

Adana'da köpeklerin saldırısına uğrayan Şerife Arısan öldü Adana'da köpeklerin saldırısına uğrayan Şerife Arısan öldü

Helin ve Emir Altundağ'ın evlenmek istediği ancak ailelerinin izin vermediği bu nedenle intihar kararı aldıkları iddia edildi. Emir Altundağ'ın Helin Altundağ'ı tabancayla vurup ardından da kendi başına ateş ettiği tespit edilen  kuzenlerin cenazeleri otopsilerinin ardından yakınlarına teslim edilirken jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Editör: Nehir Durdağı