MHP'den zehir zemberek Ümit Özdağ açıklaması MHP'den zehir zemberek Ümit Özdağ açıklaması

Ramazan Bayramı'nın ikinci günü siyasi partiler arası bayramlaşma trafiği başladı. İlk olarak bayramlaşma AK Parti ile CHP arasında gerçekleşti.

CHP Genel Merkezi'nde başlayan bayramlaşma töreninde AK Parti heyetine AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert başkanlık etti. Heyeti CHP Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka başkanlığındaki kabul heyeti karşıladı. Bayramlaşmada öncelikli konu ekonomi olurken birlikte çalışma mesajları da verildi.

AK Parti MKYK Üyesi Hasan Sert  sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın ekonomik olarak zor bir dönemden geçtiğine dikkati çekerek şunları aktardı; "Bu noktada halkın tabanının sıkıntılarını görüp çözüm getirmemiz gerekiyor" diyen Sert, "Şartlar neyi gerektiriyorsa bunları yapıp rahat ettirmek zorundayız" 
 

31 Mart seçim sonuçları hakkında ise "Ciddi bir başarınız oldu. Tebrik ediyoruz. Kutuplaşmayı bırakıp, göz göze kalp kalbe gelmemiz gerekiyor"  dedi.

Bu noktada devreye giren ve bayramın keyfini çıkaramayan vatandaşlar olduğunu belirterek "Hepimizin sorunu bunu çözmek. Bir sonraki bayramda gerçek anlamda bayramın yaşanabilmesi için hep beraber çalışma duygusunda olduğumuzu ifade etmek isteriz" ifadelerini kullandı.

Bayramlaşmada diğer konu ise İsrail saldırıları altındaki Gazze'ydi. Aylin Nazlıaka, İsrail'e yönelik alınan tedbirleri olumlu karşıladıklarını belirterek "Nasıl uygulanacağını takip edeceğiz" şeklinde konuştu. 
 

Editör: Nehir Durdağı