Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği hediye ortaya çıktı. Atatürk'ün şu sözü yazıyor Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği hediye ortaya çıktı. Atatürk'ün şu sözü yazıyor

AK Parti Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, A Haber'de Cumhur İttifakı'nın yerel seçim çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu. AK Partili Yavuz'un konuşmasından satır başları şöyle:

Özel bir durum. Sayın Cumhurbaşkanımız buradaysa bugün teşkilattaysa ve böyle bir çalışma yapılıyorsa bu çok özel bir durum demektir ama mesele bugün başlamıyor. Çok önceden beri uzun bir sürece sarih çalışmalar var ve son özellikle 5-6 aydır bu çalışma temposu arttı..

Sayın Cumhurbaşkanımızın direktifleriyle biz de her birim Genel Merkez nezdinde sürece dönük gerçekten çok muhkem çalışmalar yaptık. Bu o çalışmaların en önemli halkalarından birisi. Bu noktaya gelmeden önce bütün İstanbul'da ve bütün Türkiye'de memnuniyet anketleri yapıldı. İstanbul'un her ilçesini kapsayacak şekilde 4-5 tane memnuniyet anketi var AK Parti'nin elinde. 

Editör: İrem Nur Kaya