Afyon Bolvadin Belediyesi, AK Parti'den MHP'ye geçti. Yeni Belediye Başkanı Derviş Aynacı, önceki dönemden kalan borçları belediye binasına astı. Afişte kasada 0 TL olduğu ve 424 Milyon 43 Bin TL borç olduğu belirtildi.

Belediye Başkanı Derviş Aynacı yüzde 41.45 oy alarak AK Parti'li rakibi Fatih Kayacan'ı geride bıraktı. Yeni başkanın ilk icraatı önceki dönemden kalan borçları belediye binasına asmak oldu.

Asılan afişle kasada 0 TL olduğu ve 424 Milyon 43 Bin TL borç olduğu ilçe sakinlerine ilan edildi. Dev afişte belediyenin çek ödemelerinden SGK borçlarına kadar pek çok detayın yer aldığı görüldü.

Cumhur İttifakı ortaklarından olan AK Parti ve MHP'nin seçimlerin ardından birbirlerine karşı yaptıkları bu hamle oldukça dikkat çekti.

Geçtiğimiz zamanlarda AK Parti'den CHP'ye geçen Dinar Belediyesi'nde de borçlar belediye binasına asılmış ve belediye kasasındaki toplam varlığın 642 bin TL, borcun  125 milyon TL olduğu duyurulmuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlığı bırakıyor Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, genel başkanlığı bırakıyor

Bldy

Editör: Nehir Durdağı