Yerel seçimler öncesi AK Parti'nin Ankara'da anket yaptırdığı, Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasında büyük oy farkının çıktığı ileri sürüldü.

"AK Parti'nin Ankara'da yaptırdığı anket" başlığı ile aldığı kulis bilgilerini paylaşan Gazete Pencere yazarı Nuray Babacan, "CHP’nin adayı Mansur Yavaş ile AK Parti’nin adayı Turgut Altınok arasındaki farkın değişmediği ve kapatılmasının da mümkün görünmediği dile getiriliyor. İlçelerde Etimesgut ve Polatlı’nın CHP’ye geçebileceğini iddia edenler var. AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Mamak’ta sıkıntı olduğu belirtiliyor. AK Parti’nin Ankara için yaptırdığı anketlerde Mansur Yavaş ile Turgut Altınok arasındaki oy farkının 15 puan civarında olduğu dile getiriliyor" ifadelerini kullandı.

AK Partili isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan sahtekarlığı açıkladı. Hem de AK Partililer yapmış AK Partili isim Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan sahtekarlığı açıkladı. Hem de AK Partililer yapmış

Aynı ankette Mansur Yavaş’ın neden tercih edildiğine dair sorular yönetildiği, Yavaş’ın en beğenilen icraatının yüzde 28’le “sosyal yardımlar” çıktığı da belirtildi.

Babacan, İstanbul'da ise CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’nin adayı Murat Kurum arasındaki oyların başa baş olduğunu iddia etti.

Editör: Gürel Yurttaş