AK parti'nin yerel seçimler için çalışmalarını hızlandırdığı, 4 belediye için özel hazırlık yaptığı belirtildi.

Milliyet'ten Abdullah Karakuş'un bugünkü köşesinden aktardığına göre, AK Parti hem yerel seçimler hem de deprem hazırlıklarına yönelik çalışmalarını artırdı.

Karakuş yazısında şu ifadeleri kullandı:

CHP’nin elinde olan İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya büyükşehir belediyeleri için özel çalışma yapan AK Parti hem eksikleri hem de hangi adaylarla kazanabileceğine yönelik çalışma yapıyor.

Bu 4 ilin 3’ünde belediye başkanlıklarını geçmiş yerel seçimlerde kaybeden AK Parti ‘nasıl geri alabiliriz?’ araştırmasını bir süredir yaptırıyor.


Antalya, Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarının kim olmasına yönelik nabız yoklayan AK Parti seçim çalışmalarında geçmişte seçim kaybetmelerine neden olan yanlışların da altını çizecek.

İzmir için ise CHP’li belediyenin neler yapmadığına yönelik uzun maddeli raporlar hazırlatan AK Parti, seçim döneminde bunları halka anlatacak. İzmir için ‘artık zamanı geldi” ana mesajı işlenecek.

Ege’deki tatil beldelerindeki susuzluğa vurgu yapacak olan AK Parti, CHP’li belediyelerin bunları çözemediğini ve çözemeyeceğinin altını kalın çizgilerle çizecek.

Editör: Grlyrtts