Bu fasık adam, daha seçime girmeden, seçim kazanmadan açtı ağzını, yumdu gözünü, reklama başladı.

"Seçimi kazandığım zaman ilk işim, Türkiye Cumhuriyeti'ni ve -yüce Türk milletinin seçerek, beğenerek, takdir ederek 19 yıldır başkanlık eden, cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendi için- onu indirmektir." dedi. Bu fasık, Türk milletinin milli iradesine ve demokrasisine resmen saldırmaktadır. Ben bir vatandaş olarak, Joe'nun bu açıklamasını hadsiz ve küstahça bir açıklama olduğunu ilan ediyorum. Türkiye Cumhuriyeti bağımsız, hür ve demokratik bir ülkedir. Avrupa münafık, fasık, hırsız ve katil bir millettir. Asla müslüman toplumunu sevmediler, sevemediler. Fasık dedim, çünkü fasık; ne söylediğini bilmeyen, sözünde durmayan, hadsiz bir insandır. Münafık diyorum çünkü; münafık söz verir, sözünü yerine getirmez, konuştuğu zaman yalan söyler, vaadettiği zaman vaadini yerine getirmez. Katil diyorum çünkü; Avrupa ve özellikle Amerika, Irak'ta, Suriye'de taş üstüne taş bırakmadı, masum insanları katletti, kadınlarının namuslarıyla oynadılar ve petrollerini çaldılar. Ve bunlar işte haclıların İslam toplumuna karşı olan kinlerinden meydana gelmektedir. 

Ey Joe; 

Vallahi bu yüce Türk milleti, Recep Tayyip Erdoğan'ın bir ayakkabısını senin gibi bir milyon Joe'ya değişmez, sen bunu böyle bil. Ve bundan sonra haddini bilerek konuş. Türkiye, 60 yıl önceki Türkiye değildir. Bugün, senin karşında çelikten kale gibi dik duran bir Recep Tayyip Erdoğan var...

***

BAE İngiliz valileri ve Suudi Arabistan yetkilileri İsrail'i resmen tanıdılar ve ellerinden gelen milyarlarca dolarları terör örgütlerine vermekten asla çekinmiyorlar. Özellikle Türk milletine karşı büyük bir kindarlık taşıyorlar. 

Ey okuyucum;

Bilir misiniz? Bu İsrail'i tanıyan Arap Emirlikleri, valileri kimlerin torunları? Mekke'de Medine'de, yahudi kabileleri vardı, bunlar hiçbir antlaşmaya razı olmadılar. Devamlı suretle, Allah Resulu Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) ile savaştılar ve yüce peygamberimiz şanlı sahabesiyle birlikte bunları Mekke'den, Medine'den Hayber'e sürdü ve orada da rahat durmadıkları için Hayber kalesinden de çıkararak Filistin tarafına sürdü. İşte şimdi bu İsrail'le antlaşma yapan Arap Emirlikleri, İngiliz valileri o hicazdan kovulan yahudilerin torunlarıdır. Onlar da binlerce terör örgütünü dolar yağmuruna tutarak, silah mühimmati vererek, Türk milletine, Türk vatanına saldırmaları için İslamın son kalesini böldürmek için ellerinden geleni sarfetmektedirler. Ama buna asla muafık olamayacaklardır. İşte ;Suriye'de, Libya'da, Irak'ta ne işimiz var? diyen gafillerimiz bunları iyi bilsinler ve iyi bilmelidirler. Bunlar Türk milletinin tekrar Osmanlı coğrafyası olan Şam, Bağdat, Kahire gibi yerleri tekrar alacağımızdan huylandıkları için "Aman haa, Osmanlı torunları bizim topraklarımıza girmesin." diye yapıyorlar. 

Not: Bay Joe, sen Türk milletinin silahını bilir misin? Türk milletinin en tesirli silahı, baltadır. Bunu unutma!