2 yaşındaki bebek, 5. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti

Tokat'ta, apartmanın 5'inci katından düşen 2,5 yaşındaki Ahmet Buğra Şimşek, hastanede hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Tokat’ta Feci Olay: 2,5 Yaşındaki Ahmet Buğra 5. Kattan Düşerek Hayatını Kaybetti

Tokat’ın Kümbet Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde yaşanan trajik olayda, 2,5 yaşındaki Ahmet Buğra Şimşek apartmanın beşinci katından düşerek yaşamını yitirdi.

Pencereden Beton Zemine Düştü

Olay, saat 21.45 sıralarında Recep Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki Buğra Apartmanı'nda meydana geldi. Rümeysa ve Ekrem Şimşek çiftinin en küçük çocuğu olan Ahmet Buğra, evlerinin penceresinden henüz bilinmeyen bir nedenle düşerek ağır yaralandı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Durumu fark eden aile bireyleri ile çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan minik çocuk, Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili olarak emniyet ekipleri tarafından geniş çaplı bir inceleme başlatıldı. Aile ve komşuların ifadeleri alınırken, küçük çocuğun düşmesine neden olan koşullar araştırılıyor.

İLGİLİ HABERLER