Ekmek almaya giden kuzenleri vurdu! Aracı ateşe verip intihar etti, tüyler ürperten olay

Mersin’in Tarsus ilçesinde psikolojik sorunları bulunan bir kişi, kuzenleri ekmek almaya giderken av tüfeğiyle ateş açtı. 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı. Saldırgan, daha sonra aracını yakarak intihar etti.

Mersin’in Tarsus ilçesinde psikolojik sorunları olduğu öğrenilen bir kişi, ekmek almaya giden iki kuzenine av tüfeğiyle ateş açtı. Olayda 13 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, 22 yaşındaki genç yaralandı. Şüpheli saldırgan, daha sonra aracını ateşe verip intihar etti.

Olay anı

Edinilen bilgiye göre, 59 yaşındaki Yasin Ataş, 33 BBZ 280 plakalı cip ile sokakta yürüyen Mustafa Aktaş (22) ve kuzeni Emir Ali Aktaş’a (13) av tüfeğiyle ateş açtı.
Kurşunların hedefi olan çocuk olay yerinde yaşamını yitirdi, ağır yaralanan Mustafa Aktaş ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Saldırının ardından Ataş, park halindeki aracını ateşe verdi ve aynı silahla yaşamına son verdi.

Soruşturma başlatıldı

Olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Emir Ali Aktaş’ın cansız bedeni ve Yasin Ataş’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.
Savcılık olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlattı.

İLGİLİ HABERLER