Kaplıcada uyuyakalan genç hayatını kaybetti

Ankara'da 4 arkadaş, gittikleri kaplıcada yıkanma odasında uyuyakaldı. Gençler uyandıklarında 28 yaşındaki arkadaşlarını havuzda hareketsiz halde buldu. Hastaneye kaldırılan genç tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken 3 arkadaşı gözaltına alındı.

Ankara’nın Haymana ilçesinde yer alan Medrese Kaplıcası’nda trajik bir olay yaşandı. 28 yaşındaki Onur Can Güneş, üç arkadaşıyla birlikte özel bir kabinde kaplıcaya girdi. Gençler bir süre sonra yıkanma odasında uyuyakaldı.

Uyandıklarında Güneş’i havuzda hareketsiz halde bulan arkadaşları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Hastaneye kaldırılan Güneş, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın şüpheli bulunması üzerine savcılık soruşturma başlattı, üç arkadaşı gözaltına alındı. Güneş’in cenazesi otopsi için Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

İLGİLİ HABERLER