Düğün evinde tüp patlaması: Gelin ve damat dahil 8 kişi öldü

Pakistan’ın başkenti İslamabad’da düğün yapılan evde tüp patladı. İlk belirlemelere göre gelin ve damat ile 6 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Evin yıkılmasıyla enkaz altında kalanların olabileceği, çevredeki en az 4 evin hasar gördüğü bildirildi.

Pakistan’ın başkenti İslamabad’da düğün yapılan bir evde tüp patlaması meydana geldi. Yerel basında yer alan bilgilere göre olayda ilk belirlemelerle 8 kişi yaşamını yitirdi, 9 kişi yaralandı.

İhbar sonrası ekipler sevk edildi

Geo News’ün haberine göre polis ekipleri, düğünün yapıldığı evde tüp patladığı yönündeki ihbar üzerine bölgeye hareket etti. Olay yerine ulaşan ekipler, patlamanın ardından inceleme ve güvenlik çalışmaları başlattı.

Gelin ve damat dahil 8 kişi hayatını kaybetti

Polis tarafından yapılan açıklamada, patlamada gelin ve damat ile birlikte 6 kişinin daha hayatını kaybettiği belirtildi. Yaralanan 9 kişinin ise hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Enkaz altında kalanlar olabileceği bildirildi

Patlamanın etkisiyle düğün evinin yıkıldığı, bu nedenle enkaz altında kalanların olabileceği ifade edildi. Patlama nedeniyle çevredeki en az 4 evin de hasar gördüğü aktarıldı.

Soruşturma sürüyor

Olayın nedenine ilişkin incelemelerin devam ettiği, patlamayla ilgili soruşturmanın sürdüğü kaydedildi.

 
 
İLGİLİ HABERLER