Bakırköy’de miras kanlı bitti: 90 milyon dolarlık davada cinayet şüphesi!

Bakırköy'de hastane otoparkında silahlı saldırıya uğrayan Osman Beşe hayatını kaybetti. Olayın arkasında 90 milyon dolarlık miras ve mafya iddiaları var.

İstanbul Bakırköy’de özel bir hastanenin otoparkında gerçekleşen silahlı saldırı, Türkiye gündemini sarsarken, olayın ardındaki miras ve mafya bağlantısı iddiaları dikkat çekti. Annesinden kalan 90 milyon dolarlık miras davası süren Osman Beşe, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayın organize suç örgütü "Daltonlar"la bağlantılı olduğu öne sürülüyor.

Hastane Otoparkında Vahşet: 9 Kurşunla Öldürüldü

18 Haziran Çarşamba günü, Zeytinlik Mahallesi'ndeki özel bir hastanede tedavi gören 41 yaşındaki Osman Beşe, bahçeye çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Arkasından yaklaşan saldırgan, Beşe’ye kurşun yağdırdı. Vücuduna 9 kurşun isabet eden Beşe, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Refakatçi Tutuklandı, Saldırganlar Kaçarken Yakalandı

Saldırının ardından Osman Beşe'nin refakatçisi Hasan Ö., silahla saldırganlara karşılık verdi. Ancak kendisi de gözaltına alınarak 'Basit yaralama' ve 'Ateşli Silahlar Kanunu’na muhalefet' suçlarından tutuklandı. Olay yerinden kaçan saldırgan M.M.İ. ve yanındaki Ö.D., Edirne'de yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmak isterken jandarma ve emniyetin ortak operasyonuyla yakalandı.

Miras Kavgası ve “Daltonlar” Suç Örgütü İddiası

Cinayet sonrası gündeme gelen en çarpıcı detay, Osman Beşe'nin annesinden kalan 90 milyon dolarlık miras davası oldu. Beşe'nin, yurtdışı numaralardan arandığı ve kendisinden bu mirastan 15 milyon dolar istendiği iddia edildi. Parayı vermeyi reddeden Beşe’nin, organize suç örgütü “Daltonlar”ın hedefi olduğu ileri sürüldü.

Güvenlik Kamerası Her Şeyi Kaydetti

Saldırı anı hastane otoparkındaki güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, saldırganın Beşe'ye arkadan yaklaşarak yakın mesafeden ateş açtığı ve panik anlarının yaşandığı görüldü.

İLGİLİ HABERLER