Avukat Erdem Eser ofisinde intihar etti! Geride bıraktığı not olayı aydınlatacak

Adana’da avukat Erdem Eser, ofisinde tabancayla intihar etti. Masasında, bazı isimleri suçlayan intihar notu bulundu.

Adana, akşam saatlerinde sarsıcı bir olayla gündeme geldi. Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde bulunan bir avukatlık bürosunda, hukuk camiasını üzen ve şehirde büyük yankı uyandıran bir intihar yaşandı. Avukat Erdem Eser, ofisinde tabancayla kendi yaşamına son verdi.

Silah Sesleri Komşuları Harekete Geçirdi

Olay, Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki iş merkezinde meydana geldi. Ofisten gelen silah sesi üzerine çevredeki işyeri sahipleri ve bina sakinleri hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, Eser’in başından aldığı kurşun yarası nedeniyle yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Masada Kalan İntihar Notu Dikkat Çekti

Polisin yaptığı incelemede, avukatın masasında bir intihar notu bulundu. Notta, Eser’in ölümünden sorumlu tuttuğu bazı kişilerin isimlerini ve bu kişileri neden suçladığını açıkça yazdığı öğrenildi.

Eser’in cansız bedeni, olay yeri inceleme çalışmalarının ardından otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı soruşturmasını sürdürüyor.

İLGİLİ HABERLER