Bahçeli: “MHP ve Cumhur İttifakı’nın Kaderi, Milletin Kaderidir”

MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM Grup Toplantısı’nda “Cumhur İttifakı’nın kaderi milletin kaderidir” dedi. Atatürk’ü “Türk milletinin hürriyet meşalesi” olarak nitelendiren Bahçeli, terörsüz Türkiye hedefini yineledi ve “Biz dosta güven, düşmana korku veren bir hareketiz” ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı’nın kaderi ile milletin kaderinin bir olduğunu vurguladı. Bahçeli, “Bizim onun bunun suçlamalarına kanarak siyaset yapmamız aklın ve 56 yıllık mazimizin inkârıdır.” dedi.

“Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin Haysiyetidir”

Bahçeli, konuşmasının başında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak, “Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’nin haysiyeti, Türk milletinin hürriyet meşalesidir.” ifadesini kullandı. 10 Kasım’da Atatürk için mevlit okutulmasını takdir ettiğini belirten Bahçeli, “Atatürk yok sayıldıkça çoğalacaktır.” sözleriyle dikkat çekti.

“Cumhur İttifakı Milletin Kaderidir”

Bahçeli, MHP’nin ve Cumhur İttifakı’nın milletin istikbaliyle aynı çizgide olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Bir gerçek vardır ki o da Milliyetçi Hareket Partisi’nin ve Cumhur İttifakı’nın kaderinin milletimizin kaderi, devletimizin istikbalidir. Sahtekârlara aldanarak siyaset yapmak mazimizin inkârıdır.”

“Dosta Güven, Düşmana Korku Veriyoruz”

MHP’nin icazetle siyaset yapan bir parti olmadığını vurgulayan Bahçeli, “Biz Türkiye’nin her yerindeyiz. MHP siyaseti dostuna güven, düşmanına korku veren bir harekettir.” dedi.

“Terörsüz Türkiye Hedefindeyiz”

Bahçeli, konuşmasının son bölümünde terörle mücadeleye de değinerek, “Terörsüz Türkiye hedefinde adım adım sona yaklaşıyoruz. Bizim hedefimiz vatanın her köşesinde 86 milyonun birlik olmasıdır.” ifadelerini kullandı. 

İLGİLİ HABERLER