Feribotta korkunç olay! Genç kadın intihar etti

Eskihisar seferini yapan feribotta bulunan S.K. (35) isimli kadın, denize atlayarak intihar girişiminde bulundu. Ardından suya atlayan bir yolcu ise can simidiyle kadını kurtardı. Olay anı bir başka yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yalova–Eskihisar seferini yapan bir feribotta akşam saatlerinde intihar girişimi yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 35 yaşındaki bir kadın denize atladı.

Yolcunun Hızlı Müdahalesi

Kadının denize atladığını gören bir yolcu hemen suya atlayarak can simidi yardımıyla kadının boğulmasını önledi. Feribotun hızını kesmesiyle birlikte Sahil Güvenlik ekipleri olay yerine sevk edildi.

Sağlık Durumu

Denizden çıkarılan kadın, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Olay Anı Kaydedildi

Feribotta yaşananlar, bazı yolcuların cep telefonu kameraları tarafından da görüntülendi.

İLGİLİ HABERLER